dimarts, 3 de novembre del 2009

Mòmia i jocs de pilota

  • Fa un parell de sessions, a educació física, vam iniciar una pràctica que consistia en fer grups de 4 i envolicar a un membre del grup amb paper de wàter com si es tractes d'una mòmia. Jo puc explicar la senssació que tens al ser envolicat amb paper de water pels teus companys. En un primer moment et sens impotent perque no et pots moure però un cop et desfàs del paper, notes una sensacció de llibertat! La resta de companys que envolicaven a un membre del grup havien d'anar molt en compte ja que el paper es trencava en molta facilitat. Va ser molt interessant realitzar aquesta pràctica.
  • La setmana passada, vam realitzar jocs amb diferents pilotes. El joc consistia en fer dos equips i ens haviem de passar la pilota; un cop tenies la pilota a la mà, no et podies moure fins que no la passesis a algú dels teus companys.
Abans de realitzar aquesta pràctica, en vam fer una altra que consistia en fer passos de pilota sense que caigues al terra. Si la pilota queia al terra, era per a l'equip contrari

Seminari ( 29octubre 2009)

Dia 29 d'octubre.

En el seminari de dijous vam poder obtenir molta informació. Aquesta vegada no vam iniciar la classe explicant un conte dels nostres companys, sinó que vam fer una petita excursió pel passadís de la universitat; on s'hi podia mostrar uns panells amb informació sobre l'educació infantil que havien realitzat els alumnes de tercer. Va ser molt interessant!!!

Desprès vam anar cap a la classe on la Sílvia va explicar el conte de " la caputxeta vermella". Un conte tradicional i molt bonic!

Seguidament, desprès de que la Sílvia expliquès el seu conte, vam organitzar els 2 grups per començar a debatre el tema de l'uniforme escolar. El debat el va " guanyar" el grup que anava en contra dels uniformes escolars.

Com a totes les classes de seminari, els temes que tractem i tot el que acabem realitzant a cada classe es molt interessant i sempre acabes reflexionant i aprenent coses noves.

Seminari ( 27 octubre 2009)

En el seminari del dia 27 d'octubre, vam iniciar la classe amb l'explicació de dos contes. En les explicacions no ens podem deslliurar mai dels nervis el qual no ens deixen fer una explicació perfecta del conte que volem explicar.

Desprès vam estar triant temes per a poder fer un debat a la pròxima classe. Els temes van ser varis: les colonies, el menjador, la natació i l'uniforme escolar. El tema escollit mitjançant votacions va ser l'uniforme escolar. Un cop vam saber el tema de que tractaria el debat, vam organitzar 2 grups; un grup que defensessin a favor de l'uniforme escolar, i l'altre grup que defensessin en contra. Aquest debat el duriam a terme el pròxim dijous dia 29 d'octubre.

Finalment, abans d'acabar la sessió de seminari, la nostra tutora ens va donar la nota del treball del llibre " educació i vida quotidiana" i també la tutora va fer una petita reflexió i comentari sobre algunes faltes i coses que es poden millorar.