dimarts, 3 de novembre de 2009

Mòmia i jocs de pilota

  • Fa un parell de sessions, a educació física, vam iniciar una pràctica que consistia en fer grups de 4 i envolicar a un membre del grup amb paper de wàter com si es tractes d'una mòmia. Jo puc explicar la senssació que tens al ser envolicat amb paper de water pels teus companys. En un primer moment et sens impotent perque no et pots moure però un cop et desfàs del paper, notes una sensacció de llibertat! La resta de companys que envolicaven a un membre del grup havien d'anar molt en compte ja que el paper es trencava en molta facilitat. Va ser molt interessant realitzar aquesta pràctica.
  • La setmana passada, vam realitzar jocs amb diferents pilotes. El joc consistia en fer dos equips i ens haviem de passar la pilota; un cop tenies la pilota a la mà, no et podies moure fins que no la passesis a algú dels teus companys.
Abans de realitzar aquesta pràctica, en vam fer una altra que consistia en fer passos de pilota sense que caigues al terra. Si la pilota queia al terra, era per a l'equip contrari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada