dijous, 3 de desembre del 2009

Mapa conceptual

Aquesta setmana a la classe de Tic hem après a realitzar mapes conceptuals mitjançant el programa CmapTools.
Un mapa conceptual ens pot ajudar a organitzar bé els coneixements hi ha ampliar la informació sobre un tema determinat.
A continuació us deixo el meu mapa conceptual sobre el text " El sopar de Nadal".


Aquest es el text:

Sopar de Nadal

Per Nadal tota la família es reuneix a casa l'avia Maria, ella fa el sopar per a tots i aquest normalment consisteix en una escudella, un plat de carn i també neules i torrons de postres. Com que l'Àvia ja es gran, normalment l'ajuden els seus dos fills en Joan i el Marc.

En el sopar coincideixo amb les meves cosines i els meus cosins: La Maria, la Paula, en Genís i l'Eduard que són fills del meu oncle Marc. Cal dir que és un moment entranyable en el que parlem de totes les coses que ens han passat al larg de l'any ja que ells no viuen a Barcelona com jo sinó que viuen a NewYork. Com sempre en arribar als postres en Genís fa el típic número amb els torrons d'Alacant i fa veure que se li trenca una dent. tothom riu menys la seva mare que pensa en el que costa el dentista.

La meva germana, la Maria també ve al sopar, i aquest any ho fa amb el seu fil, en Ramon, que no menja ni escudella ni carn ja que encara té 3 mesos.

El sopar comença puntualment a les 10 de la nit i acaba sempre a la mateixa hora, a les 12.