dijous, 24 de desembre del 2009

Notícia d'interès sobre les TIC

Avui buscant informació he trobat una notícia que pot resultar interessant ja que parla sobre el futur de les noves tecnologies i les TIC i diu que: l'ús de les Tic progressa adequadament.
Bé aquí us deixo la pàgina per tal que pugueu consultar aquest artícle.
http://www.dep.net/publicacio/73/noticia/378/lus-les-tic-les-aules-progressa-adequadament-.html

Recitació: El cargol i l'herba de poniol

El dia 16 de Desembre, a la classe de comunicació vaig fer juntament amb els meus companys: la Marta Fernàndez, l'Anna Fernàndez, l'Aina Rossell, la Sílvia Español i el Jordi Pons la recitació del conte " El cargol i l'herba de poniol" va ser un conte proposat per la Marta. Era un conte on hi il·lustraven diferents animals i per tant vam pensar que seria una representació i una recitació divertida per a tothom! Vam fer unes petites modificacions en el conte ja que la nostra idea era d'anar una mica disfressats d'animals.

Nosaltres personalment ens ho vam passar molt bé practicant i recitant el conte. Espero que vosaltres tambe ús hagueu divertit igual de bé que nosaltres!

Ús he deixat l'enllaç de la pàguina on podeu trobar el conte.

Últim dia de seminari

El dia 22 va ser l'últim dia de seminari i també l'últim dia de classes d'aquest primer semestre. Ja que era un dia especial, vam modificar el dia, ens volien donar una sorpresa; així que la sorpresa era que la Roser Ros ens expliqués tres contes sobre les festes del nadal i a més a més ho va fer d'una forma molt divertida el qual el públic també vam poder participar en la realització dels sorolls que feien els diversos animals, com per exemple, el bou, la vaca, els pollets..., tot això ho vam fer a l'auditori.

Bé, cal dir que és una llàstima que ens canviïn de grup i de professora de seminari de cara al semestre que bé, ja que personalment m'he trobat molt agust i còmoda amb tothom! Però sempre hi ha un costat possitiu i és que podrem conéixer amb més profunditat altres companys i professors!

Bones Festes!