dimarts, 15 de desembre del 2009

Setmana extraordinària

Bé, a continuació us deixo el video sobre la setmana extraordinària amb les diverses activitats que vam dur a terme durant aquella setmana. Va ser una setmana fabulosa ja que vam realitzar diferents activitats i amb objectius molt diversos.
El dia 1 de Desembre, vam haver d'exposar el power point de la setmana extraordinària a la sessió del seminari. Va ser un treball en grup.

La Noguera

El dia 3 de Desembre vam exposar amb el meu company el Jordi Pons, el treball del territori. El nostre treball és tractava de la Noguera, ja que tant el seu poble com el meu pertanyen dins d'aquesta comarca.
El treball consta d'un power point i de tres videos que us els adjuntem per separat ja que si els possavem junts dins del power point no és podien veure.

El primer video que vam mostrar és el següent ja que vam començar explican una mica les festes i tradicions del poble de Penelles.



Desprès del poble de Penelles vam explicar el poble de Ponts, ho vam fer com un segon vídeo que també us el adjuntem a continuació



I per finalitzar el nostre treball de territori sobre la Noguera vam pensar que no podia faltar un vídeo final. El vídeo és el següent:



I per donar com a finalitzada l'entrada m'agradaria dir que va ser un treball molt intens. Ens va portar molta feina però al mateix temps el vam realitzar amb molta il·lusió ja que el tema que vam escollir ens toca de ben aprop i forma part de nosaltres.