dimecres, 14 d’octubre del 2009

Delicious

Què és el delicious? com funciona? Aquestes respostes les trobareu a l'enllaç que he realitzat i també al video que us adjunto a continuació.


Primeres activitats

Fa uns 15 dies vam inicar les classes d'educació fisica al complex esportiu d'hospitalet nord.

Primer de tot vam fer una mica de teoria per tal de saber en que consistirà la pràctica que realitzariem a continuació. Seguidament, un cop vam acabar la teoria vam baixar a baix a la pista a fer diferents jocs. Vam inicar la practica amb una cançó infantil ( activitat que realitzarem cada dia abans d'iniciar qualsevol altra practica; és a dir, iniciarem i finalitzarem la practica d'educació fisica amb una cançó infantil i aportan les nostres opinions de la practica que més ens ha agradat al finalitzar cada sessió.

El primer dia vam realitzar jocs de coneixença; com el joc del pistoler i un altre joc que concistia a passar-nos la pilota i dir el nostre nom, i el hobby que més t'agrada.

El segon dia vam realitzar jocs amb aros ( on els haviem de fer nar rodolant de difrents maneres), jocs amb bancs ( consistia en possar-nos 9 - 10 persones en el banc i de un en un haviem de passar de l'inici fins al final del banc sense caure del banc i un ultim joc que consistia a crear una paraula amb els nostres cosos. el nostre grup vam crear la paraula: Lleida.