dimecres, 7 d’octubre del 2009

Article: el fracaso escolar, viene de casa.

Ahir dia 6/10/09 va ser el el tercer dia de seminari. Vam iniciar la classe explicant dos contes molt interessants explicats per dues companyes de classe. Un cop van haver explicat els contes la resta de companys vam donar la nostra opinió sobre el que ens havia semblat, si modificariem o no alguna cosa, etc...

Desprès la professora ens va repartir el "guió" del treball del llibre " Educació i vida quotidiana" de l'autora Eulàlia Bosch per entregar-lo realitzat el dia 20 d'octubre i per poder-lo, també, treballar a classe.

I per últim vam estar debatint un article publicat el dia 23 de setembre del 2009 al diari l'avantguardia, " el fracaso escolar viene de casa". On van sorgir diferents opinions i maneres de veure les coses.

Personalment aquesta sessió em va agradar molt, tant els contes com el debat en si. Del debat em va agradar sentir els diferents punts de vista que podem tenir les persones sobre el tema de l'educació i si escola - familia van entrelligades o ´te més pes l'escola, la familia, el nen etc...
Ara mateix no em be cap frase a la ment per poder recalcar pero si que penso que " per tal que un nen aprengui i estigui motivat es feina de tots, tant de l'escola, com de la familia".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada