dissabte, 3 d’octubre del 2009

Apunts de classe 01/10/09

INFORMACIÓ SOBRE ELS NAVEGADORS D'INTERNET.

El passat dijous dia 1 d'octubre, a la clase de Gestió de informació i TIC vam estar parlant sobre els diferents navegadors que hi han a internet. Els navegadors més nombrats van ser el Mozilla Firefox i internet Explorer; aquests dos són els més utilitzats.
La gran diferència entre aquests dos navegadors, es que el Firefox es gratuït, mentre que l'Explorer has de pagar i et be donat amb el programa Microsoft.
Seguidament ens vam posar a treballar amb el programa Firefox, i una de les coses que vam poder aprendre va ser com corregir un test de faltes sense passar-lo pel Word ( que es lo que fariem normalment nosaltres); doncs amb el programa del Firefox pots corregir les faltes sense preocupar-te que el text et quedi desplaçat, i això pot ser possible instal·lant l'idioma que volem utilitzar. Els pasos per ha poder-ho realitzar dins el menú són els següents:


"Eines/Complements/Navega per tots el complements/Diccionaris i paquets d'idiomes".


Desprès vam aprendre, també, la manera de cercar imatges sense anar al google; per exemple, si volem cercar la imatge d'una girafa, a més d'anar directament al "google/ imagenes", és millor anar, per exemple, a la pàgina del zoo on allí i troabrem moltes imatges de girafes i amb més bona qualitat.

I per últim, una altra cosa que vam aprendre es la fiabilitat que ens dóna internet, és a dir, per buscar informació es millor consultar en webs d'educació ( edu365.cat, gencat, xtec... o bé fins i tot la biblioteca de Blanquerna) ja que aquesta informació a estat revisada per professionals; encanvi altres pàgines web pot ser que la informació que ens proporcionin no sigui fiable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada