dimecres, 7 d’octubre del 2009

Blocs i Wikis



El dilluns 05/10/09 a l'assignatura de Gestió d'informació i TIC, vam estar debatint la diferència que hi ha entre blog i wiki. I vam concloure que:

El blog és de contingut més estàtic el qual pots anar modificant les entrades, corregir errors, canviar el format, etc. Les entrades és poden ordenar i també és pot mantenir una interacció externa mitjançant comentaris.
Encanvi els wikis tenen un contingut més dinàmic, és a dir, en constant revisió. És intemporal i pateix modificacions, és a dir, pots anar ampliant la informació; per exemple, continuar novel·les, contes, cançons... independentment de la data.

Desprès vam poder veure també per a que serveix la icona de " Historial". Serveix per veure totes les pàguines que l'usuari ha fet servir i per poder obtenir aquella informació més ràpidament.

I una de les altres coses que vam estar parlant es sobre els treballs en grup. No es bo que els membres del grup es reparteixin la feina ja que un cop finalitzat el treball et dóna la sensació que només has realitzat una part d'aquest i que els coneixements generals no els tens i per tant es molt millor que un treball en grup el realitzem entre tots perque d'aquesta manera el resultat serà molt més satisfactori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada