dilluns, 21 de desembre del 2009

K-OS

El passat dimarts dia 15 de desembre, vam haver de presentar el treball de l'escultura sonora que ens havia manat les dues professores: la Mercè i la Reina. Aquest treball era un treball conjunt de 4 o 5 persones. El meu grup el formava: la Marta Fernàndez, la Silvia Español, l' Anna fernandez, el Jordi Pons i jo mateixa. Nosaltres vam decidir fer com a escultura sonora el K-OS de la ciutat. Havia de ser una escultura que a part de fer-la havia de produir un so.

Vam estar treballant amb diversos materials; diaris, bosses d'escombreries, llaunes, paper de plata... I ho vam fer de la següent manera: vam agafar un espai del passadis i vam simbolitzar en una de les parets els edificis de les ciutats, a l'altra materials que utilitzem al dia a dia i a la última pared em simbolitzat una fàbrica i la contaminació que produeix.
Com a sons hem fet les llaunes quant es toquen entre elles i a part hem possat un ràdio - casette amb tot de sons que ens podem trobar a la ciutat ( bossines, sons d'embulàncies,...).
I per finalitzar, cal dir que ens hem coordinat molt bé en tot el grup i ens em anat ajudant els uns amb els altres. Ens ho em passat molt bé realitzant-la i espero que us agradi. Aquí us deixo una imatge del resultat final.

.

Treball Viquipèdia

El nostre treball de viquipèdia està format pel; el Jordi Pons, la Marta Fernàndez, la Sònia Piñar, la Sandra Porqueras i jo mateixa. El nostre treball va sobre John Langdon Haydon Down, que va ser el primer en descriure la malaltia: sindrome de down.
El que hem fet entre tots es anant editant l'entrada, desde començar el wiki, fins a corregir faltes i redactar les frases.
Aquí us deixo la pàguina de la viquipèdia: http://ca.wikipedia.org/wiki/John_Langdon_Haydon_Down