dissabte, 7 de novembre del 2009

Power point - Beneficis



Aquest power point que us he penjat és una pràctica mes de la Gestió de la informació i TIC, on la pràctica consistia en crear un power point a partir d'un pdf que et donava el professor. Aquest power point podia ser al gust de cadascú; és a dir, podiem fer un power point ampliant la informació, un power point inacabat, un power point de preguntes, etc...
El meu power point és de preguntes i en alguna diapositiva has de clicar sobre les paraules per saber si és correcte o no ( primera diapositiva). La resta de diapositives solament has de clicar SI si creus que es la correcta o NO si creus que és incorrecta la pregunta que és formula.

Qui ets tu?

Qui ets tu, és un treball de l'assignatura de comunicació oral, escrita i digital. Aquest treball consistia en elegir un company o companya de la classe, cercar la màxima informació sobre ella i finalment exposar-ho en un power point, video, còmic... com vulguessim. Jo vaig escollir fer un power point sobre el Jordi Pons, un noi de les terres de Lleida, més concretament del poble de Penelles. Aquí us deixo el meu resultat. Espero que us agradi!